Natuurlijk kunt u bij het bouwen van een website uitgaan van een standaard gegeven frame, maar past dat wel bij de specifieke wensen en eisen van uw website?

grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp is voor u en uw klanten het meest in het oog springende aspect van een website. Of het nu een eenvoudige presentatie is van wie u bent of een uitgebreid overzicht van uw producten, de bezoeker moet zich er prettig voelen en uw site moet de uitstraling hebben die bij u past.

In samenwerking met de ervaren grafisch ontwerper Jan Kees Schelvis (SchelvisOntwerp) bieden wij een gedegen ontwerp waar uw ideeën centraal staan.

technisch ontwerp

Na de eerste indruk van de bezoeker volgt direct de interactie. De bezoeker heeft vaak onderbewuste verwachtingen van de werking van de site. De bediening moet prettig en intuïtief zijn.

heeft de expertise om met moderne technieken uw website gebruikersvriendelijk te maken.

content management systeem (CMS)

Het is belangrijk dat uw website altijd up-to-date is. Uw product-aanbod verandert, de afbeeldingen worden vernieuwd en teksten moeten soms aangepast worden.

heeft uitgebreide ervaring met gebruikers-interfaces. Er bestaat niet een 'universeel' systeem omdat de inhoud van een website altijd samenhangt met het ontwerp. Sommige onderdelen zijn aan veel verandering onderhevig, terwijl andere delen vrijwel nooit aangepast hoeven te worden. Door het selectief aanbieden van wat er online aangepast kan worden, wordt het CMS net zo intuïtief als het bezoekers-gedeelte.

Natuurlijk is het mogelijk om kleine aanpassingen door te voeren aan het ontwerp en de inhoud. Dit valt in principe onder de garantie die biedt.